Om Joblogger

Hjem » Om Joblogger
Om Joblogger2020-04-11T13:39:34+00:00

OM JOBLOGGER

På jobindex.dk har brugerne mulighed for at evaluere virksomhederne og skrive om deres ansættelsesforhold. Der er dog følgende begrænsninger:

  • Der kan kun skrives en bedømmelse af virksomheder, der annoncerer eller tidligere har annonceret på Jobindex.

  • Virksomhederne kan fravælge at få vist bedømmelserne på jobindex.dk

De 2 punkter mener vi begrænser brugeren i at få et retvisende billede af virksomhederne og hvordan de er som arbejdsplads.

Alle virksomheder med dårlige bedømmelser vil naturligvis vælge ikke at få vist dem. Jobindex ønsker ikke at stille nogen af deres betalende kunder i et dårligt lys.

Det har vi her på joblogger.dk ikke noget problem med. Vi vil være et alternativ til Jobindex når det gælder bedømmelser af arbejdspladser.

Her kan alle brugere bedømme deres nuværende eller tidligere arbejdsplads, positivt eller negativt. Er arbejdspladsen ikke oprettet, får vi det gjort lynhurtigt.

Joblogger.dk er stedet hvor du kan søge informationer om din kommende arbejdsplads, skrevet af dem der arbejder der nu eller har gjort det tidligere.

Fordele ved at bruge Joblogger.dk:

  • Vores hjemmeside kan automatisk oversætte alt indhold til mindst 14 forskellige sprog.

  • Vi har en ordbog hvor fagudtryk bliver forklaret og hvis ét af ordene bliver brugt på siden, vil der være et link over til ordbogen.

  • Alle virksomheder kan få oprettet deres virksomhed og beskrive hvad den beskæftiger sig med og fordele ved at arbejde der.

  • Vores brugere kan anmelde deres arbejdsplads og skrive hvorfor det er et fantastisk sted at arbejde.

Alle brugere på joblogger.dk er 100% anonyme. Det er kun det brugernavn, du har valgt ved registreringen, som er synligt.

Du kan derfor skrive lige hvad du har lyst til, bare det sker i en sober tone.

God fornøjelse med din bedømmelse af din arbejdsplads.

Team Joblogger

Go to Top